Frokostmøte for nye kunder! – Fossheim

Frokostmøte for nye kunder!

Karriere4

Onsdag 10. mai fra klokken 8 til 10 inviterer vi deg til frokostmøte hos oss i Haslevollen 3. Der får du vite mer om hvilke behov vi kan dekke for deg og din bedrift.

Dette blir et uformelt og hyggelig frokostmøte der vi gir en kort presentasjon av bedriften og hva vi kan gjøre for deg. I tillegg får du en omvisning hos oss slik at du kan se hvordan vi jobber.

Fossheim har lang erfaring i å tilby kvalitetssikrede tjenester innen ulike områder. Disse består av blant annet pakking av produkter, samt tjenester innen HR hvor karriereveiledning og oppfølging av sykemeldte er hovedfokus. Vi er også interessert i å knytte kontakt med arbeidsgivere som ønsker å åpne sin arbeidsplass for praksiskandidater som vil komme tilbake i arbeid.

I forbindelse med 50-årsjubileet vårt ønsker vi å nå ut til flere fremtidige samarbeidspartnere – kanskje bedriften din har behov vi kan dekke? Samtidig kan du være med på å ta samfunnsansvar og bidra til et inkluderende arbeidsliv.

Frokostmøtet passer for deg som ønsker å åpne dørene for arbeidssøkere som har behov for praksis i det ordinære arbeidslivet, for så på sikt å komme i arbeid – eller om du trenger pakketjenester til produktene dine. Målet vårt er å samarbeide med bedrifter som har behov Fossheim kan løse for dem.

Vi ønsker velkommen til oss onsdag 10. mai kl. 08 – 10 – Vi gleder oss til å se deg!